Alkalmi kiegészítők

Maszkabella

Menyasszonyi napernyő

Horgolt csipke napernyő

2022. szeptember 25. - Grimy

Esküvői napernyő elegáns, prémium fa vázon, kézzel horgolva ekrü fonalból. A váz nem fekete, hanem natur fa és ezüst-fém színű, így harmonizálva az alkalommal.

Egyes ernyők bérelhetőek is egy hétre.

Remek kiegészítő a menyasszonynak a szabadtéri kreatív fotózáson.

Keresd a Maszkabellát Facebookon, és Instagramon is. 

További információk:

https://www.maszkabella.hu/termekkategoria/napernyo/

 

 

Menyasszonyi, menyecske és alkalmi legyezők

 Szeretném bemutatni kézzel készült legyezőimet.

Natur vagy festett bambuszvázon csipkéből varrott, vagy kézzel horgolt legyezők, melyek megállják a helyüket mind a hétköznapokban, mind alkalmi kiegészítőként. 

Menyasszonyoknak ajánlom a fehér, esetleg rózsaszín színű darabokat, melyek az esküvőn enyhülést jelenthetnek a forró nyári napon, és a kreatív fotózáson is kitűnő kellékek lehetnek.

 

További információk a Maszkabella weboldalán, vagy facebook oldalunkon:

https://www.maszkabella.hu/termekkategoria/legyezo/

 

https://www.facebook.com/Maszkabella

 

Ízelítő a legyezőkből:

polett_elol.jpg

heidi_16_legypir_elol.jpg

kamelia_img_0753.jpg

demona_img_0783.jpg

marica_15_legyrozs_elol.jpg

cherry_13_legy_elol.jpg

img_0449.jpg

 

 

A kezdetek

2020-ban született a Maszkabella ötlete.

Horváth Izabella vagyok, és 2020 szeptemberében tartottuk az esküvőmet, úgyhogy igazából már Székely Izabella vagyok :D. Én sosem voltam egy álomesküvős típusú lány, de azért voltak konkrét elképzeléseim. Ilyen volt például egy szép napernyő, ami jól mutathat a fotókon.

Rögtön neki is álltam keresni, és találtam 1-1 horgolt csodát, de igazából én nem akartam csak a fotózáson használni, illetve tisztában vagyok vele, hogy mennyi munka és anyag van egy ilyen szépségben, így elég húzós áron lehet hozzájutni egy kézzel horgolt napernyőhöz.

Találtam 2 darab oldalt, ahol bérelni lehet gyári napernyőket, ezek közül választottam végül az egyiket. De közben megfogalmazódott bennem, hogy milyen szép egyedi ernyőket lehetne horgolni, és lehetőséget kínálni a kézműves ernyők bérlésére is, akik nem akarják megvásárolni egy alkalom miatt. 

aq6k9445.jpg

Szerencsére kreatív családból származom. Anyukám varrással, horgolással is foglalkozik, és megvan az a kézügyessége, és biztos keze, hogy egyenletes gyönyörű mintákat hozzon létre. Közben bővült az ötletek köre, gyűrűpárnák, fátylak, legyezők és hajdíszek is készülnek kézzel. Én 2015 óta dróthuzalokból készítek ékszereket, így ez is bekerült a repertoárba. Nővéremnek köszönhetjük  a weboldal megszerkesztését. 

A logó is ismerős lehet, a férjem az egyik esküvői fotó alapján készítette. 

2021. decemberében el indítottuk a   https://www.maszkabella.hu/termekkategoria/napernyo/   weboldalt, ahol megtalálhatóak az általunk készített kiegészítők, és lehetőséget biztosítunk a kézzel horgolt csipke napernyők bérlésére is.

 

 

süti beállítások módosítása